HTML

Nyertünk a zöldkártya lottón!

Minden ami fontos információ egy új élet kezdésnél az USAban. Nem élet-regénynek szánom hanem "lexikonnak". Ha nyertél, itt megtalálod kb mire számíts az USAban. Jó olvasgatást.

Friss topikok

  • Anette Anette A: Szia Árpibá! Megközelítőleg mekkora összegnek kell lennie a számlán? Csak úgy kb.? A lottó nyerte... (2019.07.14. 12:11) (US követség Interjú)
  • Árpibá: @Bicsko: Szia. Koszi. Igen tervezgetem, de miota megvettuk a hazat eleg sokat dolgozom vele. Szova... (2016.08.25. 03:09) pro & kontra / avagy hol jobb?
  • Árpibá: Szia Mar nem igen emlekszem, forumokon errol tobb infot talalsz. Azt hiszem a kihozasi sorszam ala... (2016.06.15. 01:37) Zöldkártyát nyertünk
  • paszi2002: Köszönöm szépen a válaszokat sokan arra sem méltatnak hogy visszaírjanak.Remélem sikerül valamit c... (2015.11.14. 23:20) Autó bérlése / Vétele
  • HeidiH: Köszönöm Árpibá, a gyors választ!:)Igen, természetesen jelentkezem a zöldkártya lottóra októberben... (2015.09.10. 16:12) Healthcare UPDATE 2015re

Címkék

Ujra itt. Lassan, nem is olyan lassan, 5 eve leszunk itt az USAban. Eleg reg irtam mar. Ideje egy osszefoglalonak h mizu!?

Nem idorendben :)

Megszuletett a masodik fiam! Most mar 2.5 honapos. 4.5 kg volt. O is anya is jol vanak. O mar amerikai allampolgar, hiszen itt szuletett. Terveztem irni egy kulon bejegyzest arrol, h mennyire anyagi kerdes (is) a gyerek vallas itt, de mar nem lesz meg. De azert roviden. Mar a terhesseg alatti "pre-natal" visitek egy komoly osszeget adnak ki. Termeszetesen biztositas fuggvenye, de nekunk az elozo biztositasunk (havi $300 / 2 fo) semmit nem alt belole. Kb. $1500 volt osszesen. Aztan a szules, nem volt semmi bonyodalom, 3 napot voltak bent, a korhaz osszesen $25000 szamlazott, amibol az uj biztositasunk alta a nagyjat (havi $500 / 2 fo) es nekunk kb $3000 maradt "csak". 

Uj melo. Munkahelyett valtottam. Jobb fizu, benefitek (szabi, biztositas, stb) Nem panaszkodom ;) most mar annyit keresek, amirol almodoztam, mikor 5 eve kijottunk.

Keco. Nagyon sokat dolgozom vele. Allandoan tervek jutnak az eszembe h mit h kene, kint es bent is . Baratok sokat segitenek, de meg mindig nem latszik a vege. Azert egy foallas mellet nem egyszeru.

Iden telen beadhatjuk a kerelmet az allampolgarsagra :D Ha minden igaz jovore mar mindenki amerikai utlevellel utazik majd . Ez volt a masodik nagy cel amit kituztunk magunk ele , mikor kijottunk (az elso az h talajak melot es tuleljunk addig) Hihetetlen h elropult ez az 5 ev! 

A hosszutavu terv meg mindig az h kb 10 ev utan hazakoltozunk, persze ez 10 ev most kb ujra kezdodik, mivel a Ivannak (#2 :) is meg szeretnenk adni az az elonyt amit Aron fiamnak biztositunk.

Mara ennyi. Es valoszinuleg egy jo darabig meg.

Jo ejt!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://greencard.blog.hu/api/trackback/id/tr7411650412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása