HTML

Nyertünk a zöldkártya lottón!

Minden ami fontos információ egy új élet kezdésnél az USAban. Nem élet-regénynek szánom hanem "lexikonnak". Ha nyertél, itt megtalálod kb mire számíts az USAban. Jó olvasgatást.

Friss topikok

  • Anette Anette A: Szia Árpibá! Megközelítőleg mekkora összegnek kell lennie a számlán? Csak úgy kb.? A lottó nyerte... (2019.07.14. 12:11) (US követség Interjú)
  • Árpibá: @Bicsko: Szia. Koszi. Igen tervezgetem, de miota megvettuk a hazat eleg sokat dolgozom vele. Szova... (2016.08.25. 03:09) pro & kontra / avagy hol jobb?
  • Árpibá: Szia Mar nem igen emlekszem, forumokon errol tobb infot talalsz. Azt hiszem a kihozasi sorszam ala... (2016.06.15. 01:37) Zöldkártyát nyertünk
  • paszi2002: Köszönöm szépen a válaszokat sokan arra sem méltatnak hogy visszaírjanak.Remélem sikerül valamit c... (2015.11.14. 23:20) Autó bérlése / Vétele
  • HeidiH: Köszönöm Árpibá, a gyors választ!:)Igen, természetesen jelentkezem a zöldkártya lottóra októberben... (2015.09.10. 16:12) Healthcare UPDATE 2015re

Címkék

Talán kicsit talányos a téma, de mindjárt kifejtem.

Szóval, ha van a közlben WalMart, akkor oda érdemes vásárolni járni. Egyrészt mivel ez a legolcsóbb másrészt pedig ha veszel egy lámpát, ágyat, széket, KV fözőt, stb és megtartod az eredti csomagolást és számlát, akkor 3 hónapon belül szó nélkül visszaveszik. Ez azért jó buli, mert mikor megjössz val. a legszükségesebb és legolcsóbb szarokat fogod megvenni, ami mondjuk egy állás találása után már kacat, Szóval ha már nagyobb a buksza v simán meggondoltad magad, akkor irány vissza a bolt. 

Érdemes a walmart.com oldalakat is nézegetni. Itt sokkal több minden van mint a boltban, keresni is lehet és ha vmi tetszik akkor az általad választott boltba ingyé kiviszik, onnan pedig el tudod hozni.

Otthonról is érdemes ezt az oldalt nézegetni, mert kiderülnek az itteni árak és mindenki belőheti magát mibe fog az élet itt kerülni.

Amazon.com , innen rendelni lehet cuccost csomó mindent olcsón vagy ingyen házhoz hoznak. Érdekes módon apróságokat inkább it éri meg venni. + vannak haza cuccok.

craiglist.org ez a helyi (USA) fapados hirdető oldal. Értsd extra fapados, sajnos az áron és kategórián kívül nem tudsz szűrni rajta, viszont mindenki ezt használja az olcsóbb cuccok adására vételére. Itt érdemes autót nézni, bútorokat akár free, bár ez utóbbi sokszor bizonyul "nem elérhetőnek" de érdemes próbálkozni. Munkát is lehet keresni itt. Ami jó, h ezt akár már otthonról is megteheted, tehát látod, h egy városban/környéken mennyi munka várhat rád, mennyibe kerülhet a szállás, mennyiért adják a kocsikat. Ebből már lehet sejtéseket felállítani, mert számolni azért nem, mert enyhén szólva is elnagyolt a hirdetők és hirdetések felhasználhatósága.

7.


Van egy hely aminek a neve "Dollar Tree" azaz MINDEN 1 dolcsi, nem, nem úgy mint otthon a 100ft boltban, itt minden az. Persze sok gagyi cucc van vagy olyan ami máshol is egy dolcsi DE. Ha vki kezdeni akkar, akkor ide érdemes jönni konyhai cucckat, stb venni garantáltam sokkal olcsobban jössz ki mint akár egy WalMart-tal is!

8.-9.

Ruha: Marshals és TJmaxx

Ez a két hely igazi outlet. Nem mint otthon, 2 dolog olcsóbb az is pont elfogyott v kva randa. Itt csak a nagy márkák vannak és min fél áron az otthoninál egyébként is olcsóbb árból. Nem nagyon érdemes ruhát hozni ide. Nincs meg a teljes méretválaszték, de mindig talász valami nagyon jót magadnak. Ha úgy mész be h kell egy nadrág, nem biztos h találsz tetszőt a méretedben, de garantálom h veszel vmit mert pofátlanul olcsók a nagyon jó cuccok. Hetente - két hetente be kell nézni és tutti kifogsz vmit ami kell. És persze itt is mindent vissza lehet vinni ha mégsem jött be!

Gyereknek: Kid to Kid és Once upon a Child

Itt használt cuccok vannak pár dolcsiért, de minden! Ruhák, játékok, könyvek, ágyak, babülés, stb.. Rengeteget lehet sporolni vele!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://greencard.blog.hu/api/trackback/id/tr894478324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása