HTML

Nyertünk a zöldkártya lottón!

Minden ami fontos információ egy új élet kezdésnél az USAban. Nem élet-regénynek szánom hanem "lexikonnak". Ha nyertél, itt megtalálod kb mire számíts az USAban. Jó olvasgatást.

Friss topikok

  • Anette Anette A: Szia Árpibá! Megközelítőleg mekkora összegnek kell lennie a számlán? Csak úgy kb.? A lottó nyerte... (2019.07.14. 12:11) (US követség Interjú)
  • Árpibá: @Bicsko: Szia. Koszi. Igen tervezgetem, de miota megvettuk a hazat eleg sokat dolgozom vele. Szova... (2016.08.25. 03:09) pro & kontra / avagy hol jobb?
  • Árpibá: Szia Mar nem igen emlekszem, forumokon errol tobb infot talalsz. Azt hiszem a kihozasi sorszam ala... (2016.06.15. 01:37) Zöldkártyát nyertünk
  • paszi2002: Köszönöm szépen a válaszokat sokan arra sem méltatnak hogy visszaírjanak.Remélem sikerül valamit c... (2015.11.14. 23:20) Autó bérlése / Vétele
  • HeidiH: Köszönöm Árpibá, a gyors választ!:)Igen, természetesen jelentkezem a zöldkártya lottóra októberben... (2015.09.10. 16:12) Healthcare UPDATE 2015re

Címkék

Pár bejegyzés végén találtok újabb infókat színnel kiemelve!

3 hónap. Nagyon sok időnek tűnt. Mint otthon egy év. De kb. annyit is kellett intézkedni!

Meló még nincs. De pont ma jó hírek jöttek. 2 cég is komolyan érdeklődik, persze ez még 0 jelent, de jó előérzetem van. Ez mondjuk még nem adna okot a boldogságra :) persze ha jobban belegondolok az elmúlt hónapokba, akkor mégis, ennyi már elég!

De megkerestem vkit aki már anno is itt volt és mint kiderült itt is maradt és ő ígért melót, nem irodai, de elég kellemes. Szóval éhen már nem halunk! :)

A mai hangulatom alapján maradunk!

Ha tegnap írtam volna ezt a bejegyzést, akkor azt írtam volna, h valószínűleg nem jön össze és előbb utóbb lépünk haza.

Na ennyire nehéz.

Sokáig padlón vagy, majd egy lehetőség reménye az "égbe emel". Nem baj pár napig biztosan kitart és addigra kiderül h meló ügyben mizu....

Aki egyedül vagy párban készül ki és legalább közepesen tökös, valamint beszél angolul és nem élt túl jól otthon, annak 90% esélye van h bejön az USA emigráció.

Akinek családja van annak helyében jól végig gondolnám, h van e elég erejük hozzá. Kiket fognak otthon hagyni és mennyire fogják ők v a gyerekek hiányolni azokat! Családdal 3x annyi pénz és a fenti egyéb feltételek esetén 50% esélyt adnák! 

Jelenlegi állás szerint, h kemény 3 hónapon (de egy évnek tűnt!) vagyunk túl!!!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://greencard.blog.hu/api/trackback/id/tr394532990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

otthonbiztonság.hu · http://www.otthonbiztonsag.hu 2012.05.23. 17:30:15

Kedves Árpibá!

Boldog évfordulót :)
Már kezdtem feladni a reményt, hogy lesz új post, minden nap hiába néztem a változatlan sorokat. Örömmel olvasom, hogy megújult, töretlen a lelkesedés. Saját vállalkozáson nem gondolkodtál el, ha minden kötél szakad ?

Lenne, egy "szakmai" kérdésem is, mennyire elterjedt felétek a riasztó, kamera, rács ? Adnak az emberek a biztonságra, vagy még mindig igaz a "nem zárom éjszaka az ajtót se, mert jó a környék" mentalitás ? Mi a helyzet a lelőtt sráccal megmaradt, volt valami tömeges reakció ez ügyben (lakógyűlés stb.) ?
Jó lenne többet olvasni felőletek, akár "a ma akkora hambit ettem mint a fejem :) post is jöhet" minden morzsával közelebb érezhetjük a nyugatot mi "keleti" olvasók.

Árpibá 2012.05.23. 20:08:18

@otthonbiztonság.hu:
SZia
Saját vállalkozás még nehezebb és pénz igényesebb volna, eszembe se jut. Talán évek múlva...

Rácsot sehol sem láttam, rossz környékeken sem. Itt pedig pláne nem. Amúgy ezek bérelt kérók, szóval a tulajnak nem kell, a bérlő pedig nem fog erre áldozni.
Nagyobb magán házaknál biztosan van risaztó, de rács sehol.

Nálunk a biciklik is a ház előtt vannak letámasztva, senki sem bántja őket.

Nem tudom a sráccal mizu, nem beszéltünk róla senkivel. Gyűlés sem volt.

Nagyon nem akarom "elszemetelni" a blogomat, más a célja. Ha majd túl vagyok a kezdeti nehézségek megírásásn, lehet más írányt veszek vele.
Üdv
süti beállítások módosítása